Avoinna tänään: 08–19

Cafe Il Mondo palkittiin.

Kauppakeskus Goodmanissa toimivan kahvila Cafe Il Mondon yrittäjä Mahmut Tekes palkittiin valtakunnallisella kunniamaininnalla.

Suomen Uusyrityskeskukset ry valitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Valinta tehdään kahdesta viiteen vuotta toimineiden, uusyrityskeskusten avulla perustettujen yritysten joukosta. Tänä vuonna kilpailun voittajiksi valittiin tislaamoyritys Kyrö Distilleryn yrittäjät. Kunniamaininta annettiin hämeenlinnalaisen kahvila Cafe Il Mondon perustajalle.

Vuonna 2011 perustettu hämeenlinnalaiskahvila Cafe Il Mondo teki tuomaristoon vaikutuksen hyvällä konseptilla, omaleimaisella brändillä sekä perustellulla ja vahvalla kasvusuunnitelmalla. Tuotteistamisessa on onnistuttu ja yrityksellä on asiakkaita palvelevat Internet-sivut sekä sosiaalisen median kanavat.

Turkkilaissyntyinen Tekes on tuonut Hämeenlinnaan mannermaisen kahvilakulttuurin, joka kukoistaa kahdessa eri toimipisteessä. Henkilökuntaa on yhteensä 12 henkilön verran. Yrityksen liikevaihto oli viime vuonna yli miljoona euroa ja yritys on vakavarainen. Hyvin menestyneellä yrittäjällä on myös tahtoa laajentua edelleen. Entä miten Tekes neuvoisi alkavaa yrittäjää?

– Usko itseesi, ole nöyrä ja uskalla ottaa riskejä, niin tulet pärjäämään!

Kuvassa: Eevi ja Mahmut Tekes
Kuvassa: Eevi ja Mahmut Tekes

Kauppakeskus Goodman onnittelee yrittäjäpariskuntaa!

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.