Avoinna tänään: 08–19

Goodmanin 6v. Synttärit

Kauppakeskus Goodman täyttää 6 vuotta ja synttäreitä vietetään tänä vuonna turvallisuus edellä. Synttäreiden kunniaksi Goodmanista löytyy synttäritarjouksia sekä halloween tunnelmaa perjantaista sunnuntaihin 30.10.-1.11.2020. Viime vuosista poiketen suurta synttäritapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä, vaan haluamme kantaa omalta osaltamme vastuun pandemian leviämisen ehkäisyssä. Liikkeiden tarjoukset ja lisätietoa löydät kampanjasivultamme >>

Pidetään huolta toisistamme ja tehdään yhdessä asioimisesta turvallista Goodmanissa. Palvelemme pyhäinpäivänä la 31.10. normaalisti klo 8-19.

Turvallista asioimista Goodmanissa

Haluamme taata jokaiselle turvallisen ostosympäristön Goodmanissa. Tämän vuoksi olemme tehostaneet siivousta keskuksen yleisissä tiloissa, muistutamme turvaväleistä ja löydät käsidesiautomaatit sisäänkäynneiltä.

Kehotamme myös asiakkaita huomioimaan muut, joten noudatathan yleisiä turvallisuussuosituksia sekä hygieniaohjeita asioidessasi Goodmanissa. Asioithan ainoastaan terveenä sekä suosittelemme muun muassa kasvomaskin käyttöä THL:n suositusten mukaisesti, turvavälien pitämistä henkilökuntaan sekä muihin asiakkaisiin, suosimaan kortti- ja lähimaksamista sekä aivastamista ja yskimistä vain hihaan tai nenäliinaan. Pidäthän huolta myös hyvästä käsihygieniasta.

Viimeisimmät ajankohtaiset

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla Goodmanin uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Goodmanissa tapahtuu, millaisia esiintyjiä on tulossa tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Kauppakeskus Goodmanin rekisteriseloste.